Selecteer een pagina

Toetsel en het Levenslicht

9.99

Het eerste deel in de Toetsel reeks. Voor leeftijden vanaf 7 tot en met 99 jaar. Fictie.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Skunk schrikt wakker en zit rechtop in zijn bed. Toetsel kijkt hem met grote verschrikte ogen aan. Hij is ook wakker geworden en stamelt:”Je praatselt….in je slaap, Skunk.” “Het was maar een nachtmerrie, Toets. Niks aan de hand,” antwoordt zijn broer, terwijl hij over zijn gezicht wrijft. “Nee Skunk! Het was geen nachtmerrie. Het is echt gebeurd en ik weet het weer. Ze zijn niet op wereldreis, maar opgeslurpselt door een storm!”

Per ongeluk ontdekt Toetsel een groot geheim over zijn ouders. Jaren geleden verdwenen zijn ouders tijdens een vreselijke storm, maar nu blijkt dat ze misschien nog leven. Hij loopt weg van het huis van zijn Opa en gaat op zoek naar ze. Skunk wil zijn kleine broertje helpen en volgt hem het grote Mangelwoud in. Daar ontdekken ze, dat hun ouders niet de enigen waren die zijn verdwenen. Samen met het doldwaze trio Ixie, Grob en Truffel, de beschermers van het Mangelwoud, beginnen ze aan een groot avontuur vol spannende achtervolgingen en ontsnappingen, nieuwe vriendschappen, lachwekkende momenten en magische plekken.

Dit boek leest als een film, is met veel vaart geschreven en voert je moeiteloos mee naar een adembenemend spannend slot…

Toetsel en het Levenslicht leest gemakkelijk en is uitermate geschikt voor mensen met dyslectie. Het boek  is 200 pagina’s dik. Aanbevolen leeftijd van 7 tot en met 99 jaar.

Toetsel is een creatie van Mike van Rossum, eigenaar van animatie film studio Holland Animatie in Lelystad.
Op dit moment wordt zijn eerste boek, Toetsel en het Levenslicht, verwerkt tot een avondvullende bioscooptekenfilm.
Kijk voor meer informatie op Holland Animatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.