Selecteer een pagina

Toetsel en de Magister

9.99

Het tweede deel in de Toetsel reeks. Voor leeftijden vanaf 8 tot en met 99 jaar. Fictie.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Twee jaar na Toetsel en het Levenslicht, het eerste avontuur van Toetsel,  is hier het zinderende vervolg van een verhaal waarbij jong en oud weer helemaal weg kunnen dromen. Kruip lekker tegen elkaar aan of ga zitten voor de open haard of verwarming en zet je schrap voor Toetsel en de Magister. Een heerlijk spannend verhaal, waarbij soms de rillingen je ijskoud over de rug zullen lopen en je het volgende moment naar adem moet happen van het lachen.

Toetsel en zijn familie worden verrast door een vreemdeling met wel heel slecht nieuws. Enkel Vader Tijd en Moeder Natuur kunnen misschien nog een stokje steken voor de duistere plannen van de Machtige Magister.
Als tot overmaat van ramp de Zwarte Hoos komt vertellen dat Vader Tijd en Moeder Natuur spoorloos verdwenen zijn, staat Toetsel met zijn familie voor een haast onmogelijke taak. Hij roept de hulp in van de Boscommando’s en zijn oude vrienden professor Tender en Jack. Zo gaan ze op zoek naar de ouders van de Zwarte Hoos. Ook Opa en Henk zijn van de partij, deze keer zelfs met versterking. Maar plotseling wordt het winter en dat betekent dat Moeder Natuur groot gevaar loopt. Ze lopen vast in een web van leugens. Hadden ze maar wat meer tijd….

Toetsel en de Magister, een ijzingwekkend spannend verhaal over moed, eerlijkheid en vriendschap met hilarische situaties en zenuwslopende achtervolgingen eindigend in een zinderdend slot..
Zo spannend, dat je zou willen dat je wist hoe het afliep.

Maar ja, wie kan dat nou weten….

Toetsel en de Magister leest gemakkelijk en is uitermate geschikt voor mensen met dyslectie. Het boek bevat illustraties en is 242 pagina’s dik.Aanbevolen leeftijd van 8 tot en met 99 jaar.

Toetsel is een creatie van Mike van Rossum, eigenaar van animatie film studio Holland Animatie in Lelystad.
Op dit moment wordt zijn eerste boek, Toetsel en het Levenslicht, verwerkt tot een avondvullende bioscooptekenfilm.
Kijk voor meer informatie op Holland Animatie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.