Selecteer een pagina

Toetsel en het Levenslicht

Het eerste avontuur in de Toetsel reeks. Een spannend avontuur vol achtervolgingen, ontsnappingen en doldwaze momenten om lekker bij te lachen. Geschikt vanaf 7 jaar en ouder…veel ouder. Dit boek is in het Nederlands geschreven met een lekker groot lettertype. Het is uitermate geschikt voor mensen met dyslexie en bevat 200 pagina’s. Auteur: Mike van Rossum € 9,99 (ex BTW en verzendkosten)

Toetsel en de Magister

Het tweede avontuur in de Toetsel reeks. Wederom een spannend avontuur vol achtervolgingen, ontsnappingen en doldwaze momenten om lekker bij te lachen. Geschikt vanaf 8 jaar en ouder…veel ouder. Dit boek is in het Nederlands geschreven met een lekker groot lettertype. Het is uitermate geschikt voor mensen met dyslexie en bevat 242 pagina’s. Dit boek bevat ook tekeningen. Auteur: Mike van Rossum € 9,99 (ex BTW en verzendkosten)

Luisterboek Toetsel en het Levenslicht

Het eerste avontuur in de Toetsel reeks. Voorgelezen door schrijver Mike van Rossum. Een spannend avontuur vol achtervolgingen, ontsnappingen en doldwaze momenten om lekker bij te lachen. Geschikt vanaf 7 jaar en ouder…veel ouder. Het luisterboek duurt bijna 3 uur. € 5,99 (ex BTW en direct te downloaden na afrekenen via de link in de bevestigings Email)

Vers van de pers!

Het derde deel van Toetsel wordt op dit moment geschreven! Lees nu gauw deel 1 en 2!